Infomøde om ErhvervSilkeborg

Hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed?

Med et medlemskab i ErhvervSilkeborg står du aldrig alene med at lede efter svar. Vi hjælper med alle udfordringer – store som små – og har vi ikke selv svaret, så hjælper vi dig videre gennem vores netværk. Vi ser det som vores fornemste opgave at komme tæt på din virksomhed, og hjælpe dig nemt og trygt videre med netop dine behov.

I 10 år har vi beundret og støttet virksomheder i Silkeborg, og vi er stolte af at være over 1.000 virksomheder i foreningen i dag, og dermed blandt de største erhvervsforeninger i Danmark.

Men vi vil gerne have alle med, og vi vil rigtig gerne i dialog med dig, der endnu ikke er medlem eller vil vide mere om os. Måske kan vi også gøre noget for dig? Du kan selvfølgelig læse om os på hjemmesiden, men vi tror på, vi skal se hinanden i øjnene, før vi kan hjælpe hinanden.

Kom til infomøde om ErhvervSilkeborg og hør, hvordan vi hjælper Silkeborgs virksomheder i dag, og hvordan et medlemskab kan spare dig tid, besvær og ofte også penge. På dagen kan du hilse på flere af husets konsulenter.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Program:

  • Morgenmad, kaffe og hyggeligt netværk
  • Intro til ErhvervSilkeborg og hvad får jeg ud af mit medlemskab v/ Torben Vilsgaard og Peter Fabricius, hhv. direktør og souschef i ErhvervSilkeborg
  • Tak for i dag

Efter programmet er der naturligvis mulighed for at snakke videre med en af husets konsulenter.

Tid og sted:
21. juni 2019
kl. 8.00 –  9.00

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
8600 SilkeborgDeltagelse er gratis, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.


Spørgsmål – kontakt:

Tlf.: 4222 9929
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Menu